Saturday, 9 January 2016

Soalan Lazim Untuk Amal Creative

Assalamualaikum. 
Hello Sis Amal. 
Selain kain felt, Amal Creative ada jual apa ya?

Soalan lazim yang paling kerap ditanya.

Sebenarnya boleh saja tengok terus album di Facebook page Amal Creative. Album mana yang ada ditulis 2016 di hadapannya, itu lah dia item yang dijual untuk tahun ini.

Tapi tak apa. Bagi memudahkan pelanggan yang dikasihi lagi dihargai, saya buat satu senarai khas untuk rujukan dan makluman. Lain kali bila pelanggan tanya, saya pun lebih mudah nak beritahu. :)



PLAIN POLYESTER FELT:

PRINTED POLYESTER FELT:

DIES CUT FELT:

CRAFT BUTTONS:

FLASH FELT HIJAIYYAH BY MBCR:

HANDMADE FELT PRODUCT BY AMAL CREATIVE:
*****InsyaAllah dalam proses*****

BUSY BOOK BY AMAL CREATIVE
*****InsyaAllah dalam proses*****

FELT CRAFT WORKSHOP:
*****InsyaAllah dalam proses*****

TUTORIAL BOOK:
*****InsyaAllah dalam proses*****

Yang dalam ***** tu insyaAllah kami usahakan ya satu persatu mengikut kelapangan waktu dan kadar tenaga yang termampu. Tahun ini dalam masa yang sama, saya peruntukkan lebih waktu untuk buat sesi pembelajaran di rumah untuk anak-anak.

Family comes first in every situation. :)
Memang itulah tujuan asal saya berhenti kerja dan mahu bisnes dari rumah.

No comments: