*** Love Notes ***


JANUARI 2016: Assalamualaikum dan hello semua! :)

Dapatkan panduan, tips dan tutorial PERCUMA tentang kraf felt di:

Friday, 10 May 2013

Keychain: Nizam - Selangor

Keychain Persahabatan.
Itulah namanya; as requested. :) Comel je kan.

Warna asas.

Warna campuran.

Pada keychain ni ada kata-kata tentang persahabatan.

Ini rupanya tag yang disangkut bersama ikan tu.

Ada 30 "ekor" kesemuanya.

 Ceria! :)

Terima kasih atas kepercayaan yang diberikan.
Lain kali boleh tempah lagi. (^_^)

Monday, 6 May 2013

Frame & Keychain: Eman - Jordan

Tempahan kali kedua oleh kawan adik Mal.
Terima kasih :)

Untunglah sesiapa yang menjadi sahabat kamu..






Sunday, 5 May 2013

Mini Felt Frame For Sale

AVAILABLE!
Mini Felt Frame
RM15.00
Free frame stand

AVAILABLE!
Mini Felt Frame
RM13.00
Free frame stand

AVAILABLE!
Mini Felt Frame
RM15.00
Free frame stand

AVAILABLE!
Mini Felt Frame
RM15.00
Free frame stand

AVAILABLE!
Mini Felt Frame
RM15.00
Free frame stand

AVAILABLE!
Mini Felt Frame
RM15.00
Free frame stand

AVAILABLE!
Mini Felt Frame
RM15.00
Free frame stand

AVAILABLE!
Mini Felt Frame
RM15.00
Free frame stand

AVAILABLE!
Mini Felt Frame
RM13.00
Free frame stand

AVAILABLE!
Mini Felt Frame
RM13.00
Free frame stand


Please pm me if interested.
Thank you! :)

MAL@AmalCreative
SMS 0133001685
amalcreative85@gmail.com
https://www.facebook.com/amalcreative

Saturday, 4 May 2013

Ready Made Keychain - May 2013

AVAILABLE!
Palestine Keychain
RM3.00 each

AVAILABLE!
Pingu Keychain
RM5.00 each

AVAILABLE!
Froggie Keychain
RM3.50 each

KEYCHAIN FOR SALE! :)


Please pm me if interested.
Thank you! :)

MAL@AmalCreative
SMS 0133001685
amalcreative85@gmail.com
https://www.facebook.com/amalcreative

Thursday, 2 May 2013

Alphabet Buttons

Assalamualaikum semua! :)

Alhamdulillah, bulan Mei ni Mal dah mula menjahit semula.
Selain ambil tempahan, Mal juga akan jual beberapa jenis raw material.

Untuk permulaan, ini dia.. ALPHABET BUTTONS!
Jumlahnya lebih kurang 1000 pcs. :)

Ada huruf A hingga Z.
Juga ada nombor 0 hingga 9. 

Terdapat dalam pelbagai warna.
Ada warna cerah, ada warna pastel.

Proses mengasingkan huruf.
Seperti yang anda dapat lihat, bilangan huruf tak seragam ya.
Situasi biasa apabila kita beli secara borong.

Berpinau juga mata dibuatnya. 
Memerlukan kesabaran tahap tertinggi.

Mal tak ada bekas simpanan yang sesuai. :p

Idea yang bernas juga kan susun dalam cawan kek ni :D
Be creative, people!

Ada yang penuh dengan butang, ada yang sekadar mengisi 10% ruang.

Alphabet buttons ni boleh diguna untuk buat keychain,
headband, tag nama dan lain-lain.
Terpulang kepada kreativiti masing-masing.

Mahu beli? Boleh beli dari Mal. (^^,) 
SANGAT MURAH!

1 huruf = RM0.50
10 huruf & ke atas = RM0.40/pc
Warna diberi secara rawak.


MAL@AmalCreative
SMS 0133001685
amalcreative85@gmail.com

Wednesday, 1 May 2013

Kami Kembali Beroperasi :)


Cara tempahan:
Isi borang tempahan di blog atau
PM di Facebook Amal Creative atau
Email ke amalcreative85@gmail.com


MAL@AmalCreative :)