Tuesday, 8 May 2012

Bookmark: Liyana - Ipoh



Alhamdulillah siap awal walaupun sebenarnya Liyana nak bulan Jun.
Bookmark macam ni biasanya insyaAllah cepat siap.
Bila2 rasa stress menjahit,  Mal mesti beralih buat bookmark.

Dik Liyana, 
nanti bila novel awak dah published, inform kat Kak Mal ok! :)

4 comments:

fallenmoon ( Liya Zafrina ) said...

Hehehehe! Baru perasan Kak Mal ada update pasal ni <3 Cantik sangat! Terima kasih Kak Mal. :) Insya-Allah bila novel tu dah published, saya bagitahu kak mal <3

- Liyana

Amal Creative said...

baru je update :D esok insyaAllah sampai la bookmark tu.

fallenmoon ( Liya Zafrina ) said...

Hehehe! :D Tak sabar nak tunggu balik rumah nanti! Thanks ye Kak Mal <3 Lain kali kalau nak order bookmark lagi, saya order dengan Kak Mal ye <3

Amal Creative said...

alhamdulillah thanks again! :)