*** Love Notes ***


JANUARI 2016: Assalamualaikum dan hello semua! :)

Dapatkan panduan, tips dan tutorial PERCUMA tentang kraf felt di:

Tuesday, 17 April 2012

First Attempt: Felt on Tshirt

Tshirt Mal. Saja suka2 nak cuba jahit. 
Konon nak pakai, buat welcome surprise kat Encik Hubby setelah seminggu beliau outstation.




TAPI AKHIRNYA...
Tak siap! Kikiki.. Sempat jahit love & bee tu je.
Huruf2 lain tak sempat sebab asyik bersilat pom pang pom pang dengan my little prince.
Itu cerita 5 bulan lepas...

Status terkini tshirt ni pada 18 April 2012:
PENDING. Haha..
 Nak siapkan tempahan customer punya pasal. 
Tshirt sendiri terpaksa diabaikan.

Dan tak tau bila pulak nak mula jahit tshirt ni semula :p

No comments: