Tuesday, 17 April 2012

First Attempt: Felt on Tshirt

23:05 0 Comments
Tshirt Mal. Saja suka2 nak cuba jahit. 
Konon nak pakai, buat welcome surprise kat Encik Hubby setelah seminggu beliau outstation.




TAPI AKHIRNYA...
Tak siap! Kikiki.. Sempat jahit love & bee tu je.
Huruf2 lain tak sempat sebab asyik bersilat pom pang pom pang dengan my little prince.
Itu cerita 5 bulan lepas...

Status terkini tshirt ni pada 18 April 2012:
PENDING. Haha..
 Nak siapkan tempahan customer punya pasal. 
Tshirt sendiri terpaksa diabaikan.

Dan tak tau bila pulak nak mula jahit tshirt ni semula :p

Customized Pillow Collection

22:44 0 Comments












Material : Flannel
Hiasan : Felt, ribbon & buttons

Kod & harga anggaran:
P1 (A4 size) = RM25.00 ke atas
P2 (20x20cm) = RM20.00 ke atas
P3 (30x30cm) = RM30.00 ke atas
P4 (40x40cm) = RM40.00 ke atas

Harga mungkin berubah mengikut jenis hiasan & corak yang diinginkan pelanggan.
Untuk lain2 saiz, sila PM Mal untuk mendapatkan sebut harga okeh! :)

Email: amalcreative85@gmail.com
Blog: http://amalcreative.blogspot.com/